ŞANLIURFA / AKÇAKALE - Hacıekber İlkokulu

Nis

OKULUMUZ 1-A SINIFI ÖĞRENCİLERİNİN ZAMAN KAVRAMINI DAHA İYİ ANLAMALARI VE TAKVİM BİLGİSİ EDİNMELERİ İÇİN ÖĞRETMENLERİ REHBERLİĞİNDE SINIF TAKVİMİ HAZIRLAMA ETKİNLİĞİ YAPMIŞLARDIR.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinin daha kolay "Ritmik Sayma" yapabilmeleri için 2/A sınıf öğretmeni Bekir ARI ve öğrencileri tarafından okul koridoruna ritmik sayma kartları asılmıştır.

Mrt

Okulumuzun 1/A sınıfı  öğretmeni Melike TÜRKMENOĞLU ARI ve öğrencileri tarafından akıcı, doğru okumalarını ve konuşmalarını sağlamak amacıyla tekerleme çalışması yapılmıştır.

Mrt

1-A sınıfı öğrencileri BİGEP kapsamında olan Parlayan Adımlar Projesinde belirlenen “Aile Katılım Günleri”ni etkili ve verimli hale getirmek için aileleriyle birlikte okuma etkinliği yaptılar.

Mrt

BİGEP Projemiz Günün Sorusu etkinliğimiz uygulanmaya başladı. Öğrencilerimiz aklına takılan soruları kutu içerisine atıyor. Her gün kutudan bir soru çekilip çözülüyor.

Şbt

Okulumuz öğrencilerinin geri dönüşüm çalışmalarıdır.Bu proje ile okulumuz ilkokul öğrencilerine geri dönüşüm bilinci  kazandırmak amacıyla kullanılmayan malzemelerden yeni ürünler ortaya çıkardık.